Tuesday, August 14, 2012

Nikah veil

Susah sangat nak cari one that I really liked, but Alhamdulillah found the perfect chiffon and lace patched veil in Subang Parade. Depan office je! hehehe... Gambar2 veil yang tidak bergosok:



7 comments:

  1. Assalamualaikum mawar...
    i love your veil so much!
    saya dulu pakai net veil je..
    dan ianya sangat berat. rasa nak tercabut kepala.
    HAHHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila, tq! :) masa tu i hampir2 beli veil net, tapi beading dia sgt berat kan? terus gigih cari veil chiffon jugak. berminggu2 jugak la dok cari.

      Delete
    2. bestnya sebab awak boleh jumpa veil ni. really suggested!
      kalau net tu, adohaiii krem kepala nak bawak jalan masa kenduri haritu...

      Delete
    3. Haa lupa nak cakap, blog April June 2011 tu dah jarang update dah.. taktau nak share apa lagi. heee. Anything u klik my another blog - ^Triple S^, okey dear...

      *susahkan u pulak*

      Delete
  2. cantikkkk okey, apa kata tambah beads sndri! tk pyah heavy sgt, mcm lite2 je sikit. waahhh, cannntikkkkkk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la terfikir jugak nak buat mcm tu tapi i tak reti! :( takut spoil plak chiffon tu.

      Delete

If you don't have something nice to say, please don't say anything at all. Positive vibes only, people! :)

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...